...

מערכת צביעה חשמלי 1400wחד פאזי דגם FC 5500 XVLP xvlp

המחיר המקורי היה: ₪6,606.00.המחיר הנוכחי הוא: ₪4,677.00.

ה-FinishControl 5500 מבית WAGNER הוא פתרון מקצועי ומתקדם לעבודות צביעה, חידוש ושיפוץ. המכשיר ורסטילי במיוחד ומיועד להתזה של לכות, פריימרים, חומרי איטום, שמנים וצבעים על בסיס מים או סולבנט. הודות לאפשרות להוסיף אביזרי התזה שונים, ניתן להשתמש בו גם לצבעי אמולסיה (קירות), מה שהופך אותו לכלי עבודה מקיף לצביעת דלתות, חלונות, מדרגות ומשטחים רחבים.

  • טכנולוגיית XVLP: התזה בנפח אוויר גבוה ולחץ נמוך (עד 0.7 בר) המבטיחה פיזור חומר עדין במיוחד לקבלת משטחים חלקים ומושלמים.

  • מהירות ודיוק: מצויד בדיזת Visco בקוטר 4.1 מ"מ לעבודה מהירה, יחד עם מערכת DirectSprayControl המאפשרת שליטה מלאה על כמות החומר, עוצמת האוויר וצורת המניפה ישירות מהאקדח.

  • תפעול נוח: טכנולוגיית Click&Paint מאפשרת החלפה מהירה של ראשי ההתזה בתנועת יד אחת, מה שמקל על מעבר בין צבעים וניקוי המכשיר.

  • מנוע עוצמתי ושקט: טורבינה ללא פחמים (Brushless) עם מנגנון כיבוי אוטומטי, המבטיחה אורך חיים גבוה, תחזוקה מינימלית ועבודה שקטה יחסית.

  • תחזוקה חכמה: פילטר כפול עם נורת אזהרה המעידה על צורך בניקוי או החלפה, וגישה נוחה לכל רכיבי המכשיר.

נתונים טכניים יבשים

המכשיר פועל בהספק מנוע של 1150 ואט ומתח של 230 וולט. הוא מגיע עם צינור אוויר באורך 5 מטרים וכבל חשמל באורך 4 מטרים, המעניקים רדיוס עבודה רחב. משקל המערכת הוא 6.6 ק"ג. המערכת מוגדרת כטכנולוגיית XVLP/HVLP חשמלית, הכוללת מיכל הזנה מסוג Suction Cup (כוס תחתונה).

 

אספקה עד 6 ימי עסקים

הדפסה
דמי משלוח: ₪45.00
זמן אספקה: עד 6 ימי עסקים
יצרן: WAGNER
דגם: FinishControl 5500 XVLP
מק״ט: 2422986
אחריות: אחריות לשנה
מספר מכירה: 104409

תפריט נגישות

שתף סל קניות